Ajánlana valaki olcsóbb szlovéniai szállást?
Szlovéniában ilyet nem fogsz találni!
Amúgy muszáj pont szlovéniába tengerpartozni mennetek??Ez az ország nem ebben nagy,szó szerinti és átvitt értelemben sem!
Pedig a szlovén tengerpartnak is meg vannak a szépségei!!
Már kétszer jártam a tengerparton; Portorozsban volt a szállás, a tengertől 50 m-re. Kb. 53 E/éjszaka/apartman volt az ár. Kb. 15 perc séta és Piranban voltunk. Jártunk Izolában és Koperban is. Nekem Izola tetszett a legjobban!
Az apartman elérhetőségét megírom Neked privátban; viszont szállásokat tudsz keresni a www.viaslovenia.com weboldalon is. Főbb városok: Koper, Izola, Piran, Portorozs és Ankaran.
Itt valami félreértés lesz,mert nem azt mondtam hogy a szlovén tengerpart rossz,vagy nem szép ,stb...csupán csak azt,hogy nem az olcsóságáról híres,illetve nem messze tőle több a lehetőség,pl isztria!
Koper meg Ankaran illetve a környékük nem feltétlen a legjobb,meg legszebb,tekintve,hogy Koper egy hatalmas kikötő város!Igazán Izola meg az attól délebbre lévő helyek a szépek!
5-ös te meg szerintem félreértelmezted a feladatot,a kérdező olcsó szállást keres!! Mondjuk nem tudom neki mit jelent pontosan az olcsó,de szerintem nem 50ezret/éjszaka.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!