Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jellemző, hogy a négerek...

Jellemző, hogy a négerek lehúzzák anyagilag a turistákat is Londonban?

Figyelt kérdés

Londonban jártam és láttam,hogy a London Eye mellett ott áll egy csapat néger és a turisták kezeire kötnek valamit.

Különösen nem is figyeltem rá,azonban egyszer csak egy néger hozzám is odalépett,nem szólt semmit, gyorsan megfogta a kezemet és egy cérnákból álló szalagot kötött a csuklómra,ami a francia zászlót akarta utánozni.

Közben szó-szót követett,kérdezte honnan jövök,mondtam,hogy Magyarországról,erre fel az mondta,hogy az egy klassz hely,remek a magyar konyha,stb..

Amikor kész lett,azt mondta,hogy adjak neki a szalagért cserébe minimum 10 fontot.

Hát,anyád... Én nem is kértem ezt,ráadásul ha kértem is volna akkor se érne 10 fontot.

Odaadtam neki egy kis aprót,de látszott rajta,hogy nem tetszik neki. Aztán továbbállt más turistákhoz.

2015. nov. 8. 07:57
 1/4 anonim válasza:
Jellemző‚ velünk is ugyanez volt.
2015. nov. 8. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint csak az lesz lehúzás áldozata, aki hagyja.
2015. nov. 8. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem csak Londonban, sok helyen próbálkoznak. Velencében galambetetéshez egy fél marék puffasztott rizsért kérnek 5 eurot, hehehe...
2015. nov. 8. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:

New Yorkban ( gondolom máshol is megy ) zenésznek adják ki magukat, promó CD-t adnak az ember kezébe, szokásos honnan jöttünk szöveg, de még mielőtt tovább állok dedikálja is. Ja és támogassam is már 15 dollárral a művészetet :)

Persze...

2015. nov. 9. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!