Ti hol nyaraltok a legszívesebben?
Mennyetek Szocsiba. Legjobb hely. Drága, de nagyon jó hely. És nem csak tengerpart van. Lehet ott síelni, a forma-1-es pályán nyaranta vannak ilyen amatőr vezetések, van arborétum, színház, delfinárium, termálfürdők sora, elmehettek az Elbruszhoz, ott van egy kábelfelvonó fel a hegyre, a táj nagyon szép. A város szép, a kaja jó. Szocsi nagyon frankó hely.
Vagy Tel-Aviv. Ott nagyon jó a beach. És jó a kaja is.
Én Angliába mennék szívesen, Londont körbejárni, aztán leutazni a partra...
De mi mindig Bulgáriába szoktunk menni a Napos Partra, ahol tulajdonképpen csak pihenünk és úszunk. Ez is jó, de én nagyon szeretném körbejárni a világot.
Mi is voltunk az olasz parton, ott az volt a baj, hogy kavicsos parton voltunk, és az égette a talpunkat, a tengervíz meg nagyon hideg volt....
Spanyolországról meg nem tudok nyilatkozni, de biztosan jó hely lehet. :)
Olaszországot szeretem legjobban a Földközi-tenger európai partvidékei közül. Nagyon sok szép, érdekes város van, sok történelmi emlék, lehet jókat kirándulni. Kedvedre választhatsz sziklás, köves,kavicsos,homokos tengerpartok között (míg pl Horvátországban nagyon kevés homokos part van...)
Ha mégis Olaszország mellett döntesz, itt biztosan megtalálod majd a kedvencedet a városismertetők között:
és ha csak tengerparti városokat keresel, itt könnyebben eligazodsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!