Hogyan tudnék eljutni a Fort Boyard-ba?
Figyelt kérdés
Már évek óta tetszik ez az épület. Egyszerűen belé szerelmesedtem.
Mostanában olvasgattam utána és megtudtam, hogy Franciaországban található, 2 sziget között.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet ebbe az erődbe bejutni? Az egyik szigeten fel kell szállni egy oda tartó turista hajóra? Én viszont nem csak kívülről, hanem belülről is meg szeretném tekinteni.
Valami engedélyt is kell szerezni?
Most 16 vagyok, ha betöltöm a 18-at,már megyek is. =) Repülő, busz, vonat mindegy, csak ott legyek. =)
Voltatok már ott?
2010. márc. 17. 21:21
1/2 anonim válasza:
Sok lóvéval,vagy aknavetővel.P.Tibor
2/2 anonim válasza:
Jövök veled:D Egyébként valahogy ki kéne jutni franciaországba.szerezni kéne egy motorcsónakot hogy hamar ott legyél.Aztán meg ha ott vagyunk, csapunk egy grillpartit az erődbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!