Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit vegyek angliában?

Mit vegyek angliában?

Figyelt kérdés
Ami itthon drágább. 60ezer forintig.
2010. márc. 16. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Angliai utazásom során sikerült megállapítanom, hogy ott minden drágább, mint itt :-) Persze lehet, hogy nem néztem körül elég alaposan =)
2010. márc. 16. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Még szép hogy drágább, vagy ugyanannyi, de ott több a fizetés is! :D Hát, például cheesecake.. esetleg olyan nagy márkák jó cuccait, amik Mo.-n nincsenek.
2010. márc. 16. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy drágább, relatív. Én azt vettem észre, hogy kb. ugyanannyiba kerülnek a dolgok, csak a fizetés több. Sőt, vannak olyan dolgok, amik olcsóbbak, mint Magyarországon.
2010. márc. 16. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Én itt élek és csak az itteni árakat tudom.Tavaly amikor hazamentünk "nyaralni" én is azt csináltam amit azok akik Angliába jönnek...Átszámoltam mindent fontba,hogy mi mennyibe kerül.

Az élelmiszer áraknál azt vettük észre,hogy vannak élelmiszerek amik itt kint olcsóbbak,de van ami itt kint sokkal drágább mint otthon...Szóval élelmiszereknél nem lehet dönteni hol jobb az ára..

De írok pár dolgot hogy most mennyi itt kint és számoljátok át..(jelenleg nem vagyok tisztában az otthoni árakkal)

-2 literes Cola = 1font 56 penny(1,56)

- fél kiló sertés darálthús =2 font(tesco)

- szeletelt 80g kenyér(szendvicskenyérféle)= 78 penny

-80g rendes kenyér(ami finom is) =1,09

RUHÁK:

sportcipőket már 15 fonttól lehet venni.

pólók (sportworldben) 5 fonttól mennek...

Műszaki cikkek vagy egyárasak az otthonival vagy drágábbak..

De vannak helyek ahol aránylag olcsóbban is lehet vásárolni,de a kérdés az,hogy végül is mi az amit vennél???

2010. márc. 16. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
a Cola meg a kenyér itt olcsóbb, de a ruhák azok kb ugyan annyiba kerülnek.
2010. márc. 16. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
levegőt mindenféleképpen! ;)
2010. márc. 16. 15:50
 7/8 A kérdező kommentje:

a levegő az jó ötlet, de nem fogok érte fizetni. étel-ital az mind1, én pl. müszaki cikkekre gondoltam vagy valami hasonlóra (pókerszett vagy bármi).

pl. a mac mini itthon 163 ott 155 ezer forint (forintba átszámolva). de egyrészt nincs ennyi pénzem, másrészt ez nem annyira nagy különbség. de van pl. a használt psp-k, itthon 25-35, kinnt 10-20 az ebayen, de az ebayben nem bízok.

2010. márc. 16. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:

ma 15:03.vagyok..

A műszaki cikkek vagy egyárasak vagy drágábbak.Olcsóbban kapni nagy szerencse kell..

Mac mini? Bocsi de nem tudom mi akar lenni

A psp -re azt írtad,hogy 10-20 az ebay-en..Biztos ez a végösszeg,és nem a pillanatnyi ára? mert használtan a CEX üzletben is 100 fonttól megy...Vagyis ugyanannyi mint otthon.....De legyen szerencséd,hogy valami műszaki cikket olcsón tudj kifogni..

Csak megjegyzem: Mi rendszeresen vásárolunk Ebay-en keresztül..és eddig még mindig elégedett voltam,nem csalódtam.(pedig már vettünk egy komoly futópadot is majdnem 700 fontért,és azért ez már komoly összeg..)

2010. márc. 16. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!