A nemetorszagi munkado felelossegre vonhato azert mert csak az elso ledolgozott honap utan jelentkeztem be a Rathaus-on?
Figyelt kérdés
A szallast a munkaado biztositotta es errol a szerzodest csak 1 honap utan adta nekem, tehat nem tudtam hamarabb bejelentkezni. Szoval, ebben az esteben ki hibazott ?2015. szept. 28. 00:57
2/6 anonim válasza:
Te hibaztal.
egyebkent a bejelentkezeshez nem kell semmilyen szerzodes, bemesz, megmondod a cimet, kesz.
3/6 anonim válasza:
A munkaadónak mi köze ahhoz,hogy te mikor jelentkezel be?!?!amúgy nem tudom hofy mi lehet a munkaszerződésbe,milyen lakcím van oda neked beírva,mert amíg nincs német,elvileg nem is vállalhatnál munkat....vagy a munkaadód biztosít szállást???mert az úgy megint más...
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, abban a cegben laktunk, amelyikben dolgoztunk: az emeleten a szobak, a foldszinten munkahely.
A Mietvertrag-ot, a berleti szerzodest akkor adta, amikor mar 1 honapja ott dolgoztam. Ezzel mentem bejelentkezni.
Hogyan jelentkezhettem volna be papir nelkul korabban?
Elhittek volna, elfogadtak volna ha bediktalom a cimet, de nincs rola dokumentumom??
Ezert kerdezem, hogy kie a felelosseg a kesei bejelentkezesert?
2015. szept. 28. 21:27
5/6 anonim válasza:
Milyen felelősség????Talán valami hátrány ért téged??Vagy megkülönböztetés???Vagy mi bajod van?
6/6 anonim válasza:
"Elhittek volna, elfogadtak volna ha bediktalom a cimet, de nincs rola dokumentumom?? "
Igen. De mi lett volna ha elso nap bemesz es megkerdezed? Te gondoltal valamit, aztan meg csodalkozol hogy nem ugy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!