Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan hívjak német telefonszá...

Hogyan hívjak német telefonszámot? (sehogy sem sikerül)

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy a szám elé ugye írni kell a 0049-et vagy a +49-et, illetve a szám elején álló nullát el kell hagyni. Tehát pl. 015114972351 meg van adva és ezt így írom be:

+4915114972351 viszont egy másodperc után befejezi a hívást, azt írja, hogy hívás befejezve, már több német számot próbáltam így hívni, magyart viszont enged.

2015. szept. 25. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Német számok esetében pont nem kell elhagyni a nullát. Tehát +4901stb
2015. szept. 25. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
2015. szept. 25. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Alapból tanácsos a + és országjel kitétele. +49 és hívott szám. MEg fogod találni.

De ugye nem vagy olyan balga, hogy ezt sima mobilon tedd? egy alap német hívás árából föltöltesz 10 dollárt egy voip kártyára, ha akarsz, és van eszed. Onnantól meg 1-2 forintért!!!!!! hívsz bármilyen számot.

Ugye tudod, és ugye nem akarsz mobiltársaságokat gazdagítani?

Ugye nem vagy a saját pénztárcád ellensége?

[link]

2015. szept. 25. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Van elég kredited nemzetközi híváshoz, esetleg nincs letiltva?
2015. szept. 25. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Van elég pénz rajta igen, a letiltásról nem tudok. Mennie kéne. Egyébként nullával is próbáltam.
2015. szept. 25. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!