Londonban hogyan célszerű kijutni Watford-ba? (Harry Potter studioba, Oyster kartya vagy szervezett buszok? )
Hamarosan kimegyunk Londonba egy par napra, es oyster card-ot fogunk venni, mert igy sokkal olcsobb a kozlekedes. Mindenkeppen el akarunk menni a studio turara, a jegyar 33 font es ki lehet menni szervezett buszokkal is, de ugy mar duplaannyiba kerul..
Szerintem olcsobban is meg tudom ezt uszni 10ezer Ft alatt, a kerdesem tehat, hogy oyster carddal ki tudok jutni oda? Utvonaltervezo szerint vonattal a watford junctionig, onnan pedig busszal par megallo.
Oyster cardrol ugy tudom van napi limit, tehat a 9es zonaban is 11, vagy csucsidoben 20 font a napi limit annal tobbe nem kerul. (Gondolom a csucsido csak reggel van, tehat legrosszabb esetben is 11 fontot fizetnek, kb 4ezer ftot 10ezer helyett. Vagy erre rarakodik a busznak is a koltsege? Vagy osszesen akarmivel barmennyit megyek 10 vagy 20 fontnal nem fizetek tobbet?
Mert akkor ez jobban megerne mint a szervezett ut gondolom.
Felteve, itt jon kozbe a masodik kerdesem, hogy oyster cardot lehet-e ott is hasznalni, vagy az mar kivul esik ezeken a zonakon es ezert vannak szervezett buszok?
Fokent Angliaban elo tajekozott emberek segitseget varom :)
Koszonom.
Vagy szólsz nekem és elviszlek watfordba :)
Persze ha még nem volt meg a látogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!