Szerintetek Bulgáriába eurót vagy levát érdemesebb vinni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 09:10
1/4 anonim válasza:
Szerinted mi Bulgáriában az egyetlen fizetőeszköz ?
2/4 anonim válasza:
Vihetsz mindkettőt, de mi bankkártyát szoktunk vinni.
Aztán helyben vagy azzal fizetünk, vagy veszünk ki pár levát.
Ha belegondolsz, hogy itthon veszel eurót vételi árfolyamon, azt kinn eladod eladásin, már van egy csomó veszteséged. Aztán vagy elköltöd, vagy visszaváltod a maradékot euróban is, levában is.
Nézd meg a bankod pénzfelvét díjait, az enyém valahol 6-800 Ft külföldön. Ha ehhez hozzáveszed, hogy bármely magyar pénzváltó kapásból több száz forintos matolcsy sarccal húz le ha bemész, nem értem mi a kérdés.
Az én válaszom, bankkártya.
4/4 anonim válasza:
Én eurót viszek és azt váltom át levába. Nagyon kell figyelni az árfolyamra, sok helyen lehúzzák az embert. Inkább bankban vagy hivatalos pénzváltó helyen válts, ha ezt választod. A hivatalos és fix középárfolyama a levának 1,9558
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!