Szerintetek visszakapom az oda-vissza vonatjegyem árát, ha a rohamozó menekültek miatt nem tudtam elutazni, annak ellenére, hogy egyébként a jegyem "nem visszaváltható"?
Figyelt kérdés
Ez mégiscsak vis maior, ráadásul a MÁV okozta azzal, hogy nem tartották fenn a lefoglalt helyjegyes üléseket sem, hiába vettem meg hónapokkal ezelőtt a jegyemet és helyjegyemet. A vonat tömve volt menekültekkel, egy ülésen hárman ültek, plusz a földön mindenhol... Meg büdös, koszos volt minden... Egyszerűen tényleg lehetetlen lett volna utazni.2015. szept. 1. 07:00
11/11 anonim válasza:
10
Ha egyszer valaki bűzlik, mocskos a ruhája hetek óta nem fürdött az igen is koszos mocskos ember. Függetlenül attól hogy menekült vagy nem. Ha én így néznék ki rám is nyugodt szívvel mondhatod hogy koszos mocskos ember vagyok. A kérdező csak leírta a helyzetet szerintem nem volt provokatív a kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!