Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyenek a londoni ruha árak...

Milyenek a londoni ruha árak az ittenihez képest?

Figyelt kérdés
Áprilisban megyünk Londonba, és kíváncsi vagyok, olcsóbban lehet-e ott kapni márkás ruhákat. pl.: egy Jeans Clubban, vagy Adidas boltban olcsóbbak e a cuccok mint itt.
2010. márc. 10. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

A ruhák sokkal, de sokkal drágábbak az ittenihez viszonyítva, pláne a márkásak. Az ottani fizetésekhez képest, nekik elviselhető.

Amúgy minden drágább.Legalább is az itteni fizetésekhez képest.

2010. márc. 10. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
46%
Csatlakoznék az előttem szólóhoz,tényleg London drága és a ruhák is azok viszont a Lonsdale sokkal olcsóbb Angliában mint otthon én ha hazamegyek mindig Lonsdale ruhákat viszek a tesóimnak,mert tényleg olcsó és jó,otthon meg elég drága.
2010. márc. 10. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha learazas van, akkor akar 70%-al olcsobban (es tenyleg learazzak) megveheted a ruhakat.

Amugy az itteni fizetesekhez kepest siman tud jol oltozkodni mindenki! Amikor learazasok vannak, az uzletek tele vannak vevokkel. Meg amugy is, itt siman bemesz es megveszed ami kell.

De sokszor van csak ugy learazas is, pl. volt olyan, hogy bementem a sportdirekt-be es 9.99 fontert (3000 Ft) Nike cipot tudtam venni a gyerekemnek! Nem hamis, meg mittudomen. Egyszeruen learaztak. Szoval itt tenyleg olcsobban tudsz venni ruhakat.

2010. márc. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!