Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen térképet érdemes...

Milyen térképet érdemes feltenni iGO-hoz horvátországi, illetve általában véve baltikumi útra készülve? NNG, Here, vagy TomTom?

Figyelt kérdés

Itthon NNG-t használok, de nem tudom,

Horvátban mennyire pontos és nem jobb-e pl. a Here ...

2015. aug. 25. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A balkáni országokra a Topmap szokott a legjobb lenni, Nyugat-Európára pedig a Here. Bár nem tudom, hogy létezik-e még a Topmap, mert a Navteq-ből is Here lett, vagyis felvásárolták. Nekem Here van már minden európai országra, nem variálom.
2015. aug. 25. 23:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Nem, nem létezik már.

Így változtak:

TopMap >>> NNG

Navteq >>> Here

Tele Atlas >>> TomTom

Itthon az NNG pontosabb, mint a Here, annyi biztos.

Kinti tapasztalatom nincs, de valószínűleg maradok

akkor én is a HERE-nél (2015 Q1).

2015. aug. 27. 11:40
 3/4 pontdugard válasza:
23%
Komolyabb navigációk, mint pl a sygic is a tomtom térképeit használja. Tapasztalatból mondom, sűrűn járom európát, sok navit kipróbáltam, de a sygic mindent visz telefonon. Pna-pedig a tomtom go integrált sim kártyával. Ha jót akarsz magadnak, a here térképeit úgy vágod a kukába, hogy csak úgy füstöl!!Teljességgel megbízhatatlanok. Mihelyt lemész autópályáról alsóbb rendű útvonalakra meghalt a here/ navteq/ Egy rakás fos az egész!Nyomába sem érhet a tomtom térképeknek semmilyen tekintetben.
2016. máj. 21. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Osztom..., de minden ország más, és sokat jelent a frissesség is!
2019. dec. 31. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!