Utazás Olaszországba, hol álljunk meg?
Figyelt kérdés
Velencébe szeretnénk utazni a nyáron, hát egy nap alatt nem jutunk el oda, ezért gondoltuk egy motelben/panzióban töltünk egy éjszakát. Még MO-n (Lenti-nél) vagy Szlovéniában álljunk meg? Melyik olcsóbb, hol érdemesebb megállni?2010. márc. 10. 15:53
1/8 anonim válasza:
Velencébe simán lelehet érni 1nap alatt,de ha nem akarsz elfáradni Rijekát ajánlanám.Gyönyörű a tengerpartja,csodálatos a panorámája,rengeteg a motel és a panzió,persze a választás a pénztárcádtól függ.
2/8 anonim válasza:
Én a helyetekben elmennék Triesztig, szép város, ott a Miramare Kastély, akár másnap délelőtt bele is fér, onnan már viszonylag nincs messze Velence.
3/8 anonim válasza:
Nem azért, de mi hajnali 4-kor indulva már délután 1-kor lent voltunk Velencében.
4/8 anonim válasza:
Utolsónak: lehet, hogy idősebb emberekről van szó
5/8 anonim válasza:
Ja, 15:07-es vagyok, a lényeget meg el is felejtettem: Ljubljana után pár km-re van az autópálya mellett közvetlenül a Marché, nagyon jó ott a konyha plusz van motel is.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! Nem tudja-e valaki, Olaszországban, valamint Szlovéniában mennyibe kerül az autópálya matrica? Vagy milyen rendszer van ott egyáltalán?
2010. márc. 11. 18:23
7/8 anonim válasza:
Szlovéniában 7 napos matrica van, 15 euróért. Az éves 95 euró. Állítólag lesz 30 euróért havi. Olaszországban fizetőkapuk vannak, Trieszttől Velencéig kb. 10 euróba fog kerülni az út egy irányba.
8/8 anonim válasza:
februar kozepen voltam Pesten.Biztos emlekesztek hogy milyen rossz ido volt,nem lehetett hajtani.Megis
Milano-Budapest 10 ora alatt tettem meg ket rovid pihenovel.
Vegig autopalya.
Szloveniaban van heti es havi(30 euro) autopalyajegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!