Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazás Olaszországba, hol...

Utazás Olaszországba, hol álljunk meg?

Figyelt kérdés
Velencébe szeretnénk utazni a nyáron, hát egy nap alatt nem jutunk el oda, ezért gondoltuk egy motelben/panzióban töltünk egy éjszakát. Még MO-n (Lenti-nél) vagy Szlovéniában álljunk meg? Melyik olcsóbb, hol érdemesebb megállni?
2010. márc. 10. 15:53
 1/8 anonim válasza:
Velencébe simán lelehet érni 1nap alatt,de ha nem akarsz elfáradni Rijekát ajánlanám.Gyönyörű a tengerpartja,csodálatos a panorámája,rengeteg a motel és a panzió,persze a választás a pénztárcádtól függ.
2010. márc. 10. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a helyetekben elmennék Triesztig, szép város, ott a Miramare Kastély, akár másnap délelőtt bele is fér, onnan már viszonylag nincs messze Velence.
2010. márc. 10. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem azért, de mi hajnali 4-kor indulva már délután 1-kor lent voltunk Velencében.
2010. márc. 10. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: lehet, hogy idősebb emberekről van szó
2010. márc. 11. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, 15:07-es vagyok, a lényeget meg el is felejtettem: Ljubljana után pár km-re van az autópálya mellett közvetlenül a Marché, nagyon jó ott a konyha plusz van motel is.
2010. márc. 11. 15:09
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! Nem tudja-e valaki, Olaszországban, valamint Szlovéniában mennyibe kerül az autópálya matrica? Vagy milyen rendszer van ott egyáltalán?
2010. márc. 11. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Szlovéniában 7 napos matrica van, 15 euróért. Az éves 95 euró. Állítólag lesz 30 euróért havi. Olaszországban fizetőkapuk vannak, Trieszttől Velencéig kb. 10 euróba fog kerülni az út egy irányba.
2010. márc. 15. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:

februar kozepen voltam Pesten.Biztos emlekesztek hogy milyen rossz ido volt,nem lehetett hajtani.Megis

Milano-Budapest 10 ora alatt tettem meg ket rovid pihenovel.

Vegig autopalya.

Szloveniaban van heti es havi(30 euro) autopalyajegy is.

2010. márc. 24. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!