Hogy jutok el Szigliget-Badacsonytördemic vasútállomásról Esterházy-kastély (Alkotóház)?
Figyelt kérdés
Nem autóval (nincs), nem taxival (drága), nem gyalog (az kb. 47 perc a tervező szerint, persze lehet, több is / kevesebb), nem biciklivel (nem tudom most cipelni magammal). Tehát valami helyi közlekedés vagy helyi járat érdekelne... Van ilyen?2015. aug. 19. 18:29
1/3 anonim válasza:
Van. Riksának hívják. Csak előre kell megrendelni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a semmit. Akkor írd azt, hogy nincs helyi járat (pl. busz). Ha valamit írok, akkor nem azért írom, mert ahhoz van kedvem. Nem véletlenül nem indulok el gyalog és nem véletlenül nem cipelem (pontosabban cipelhetem) a biciklit. Autóm tényleg nincs, a taxi meg tényleg drága (ha egyáltalán van).
2015. aug. 20. 09:48
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy meg bocsi, ha nem irónia akart lenni, de önmagánban ennyi infó nem sokat segít. Ha van ilyen riska, semmit nem találtam róla.
2015. aug. 20. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!