Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolország, Tossa de Mare,...

Spanyolország, Tossa de Mare, mennyi költőpénz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jul.31-aug 9. megyek "nyaralni" Tossa de Mare-ba.

Az lenne a kérdésem,hogy költőpénzek körülbelül mennyit javasolnátok? 18 éves fiú vagyok.Nem mindennap mennék bulizni,de kalkulájuk bele hogy szeretünk bulizni. Tehát körülbelül mennyi lenne az a költőpénz amire szükségem lehet,amiből normálisan meg tudnék élni? 1 hetet töltök konkrétan ott,a többi utazás.

2015. júl. 26. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Most voltam Spanyolországban, igaz, Andalúziában, de minden nagyon drága volt, az éttermek, bárok, mindegy, hogy étel-ital, magyar viszonylatban borzasztóan drága. Viszont ha boltban vásárolsz ezt-azt, szinte majdnem olcsóbb, mint a magyar. Szóval nem mindegy. De ha bulizni készülsz, szerintem sok pénzt vigyél, nekem egy mojito volt 7 euro az egyik bárban, a sör meg majdnem 4.
2015. júl. 26. 23:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Ertem de megis mennyit? 200-250€?
2015. júl. 27. 08:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Napi 10.000 számoltam amibe kaja/pia benne van (itthonról is viszek magammal instant leveseket,konzerveket)

Tehát ha most legalább 2-3x elmegyünk bulizni,szórakozni szerintem a napi 10ezer elég lehet.

10.000*7= 70.000 ami 230€ körül van.

2015. júl. 27. 09:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Megnéztem Neked (beszélek spanyolul) egy Tossa-i étterem-kávézót, az árak a következők:

reggeli-féle: croissant 1,20 E

sonka tojással 6 E

Tapasok - falatkák - amiket napközben szoktak az emberek eszegetni 3-6 E

italok 6-10 E

Hamburger menü 10 E, ebben benne van egy hamburger, egy sültkrumpli VAGY salátaféle és egy üdítő

A bolti árak természetesen olcsóbbak - reggelit, vacsorát érdemes onnan beszerezni: bolti 3 dl-es dobozos üdítő pl. 30-50 cent.

Ha van még kérdésed, nyugodtan írj - igyekszem segíteni :-)

2015. júl. 27. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Nem biztos, hogy érdemes cipelned a konzerveket és zacskós levest, ugyanis a spanyoloknak SOKKAL JOBBAK a zacskós leveseik és még olcsóbb is :-)

A bagettjük is finom, meg a kolbász is - mi sokszor csak egy bagettet meg egy pár kolbászt vettünk, kiültünk a partra oszt eleszegettük és jól elvoltunk :-)

A LIDL, DIA üzletekbe érdemes benézni, totál jó árakon lehet vásárolni

2015. júl. 27. 10:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Szuper,köszönöm a segítséged,igazából az érdekelne a legjobban,hogy:

-legalább egy nap szeretnék étterembe valami különleges kaját enni.

-Legalább 2-3x átmennék Lloret-be szórakozni.

-És kalkuláljuk bele,hogy lehet lesz olyan nap amikor mondjuk megvennék egy üveg whiskeyt mondjuk.

Tehát egy 18 éves fiúnak körülbelül szombat-szombat. egy hétre mekkora az az összeg,amikor nem kell számolgatni,hogy na ezt még megveszem,na ezt nem mert nem fér bele...Tehát hogy jól érezzem magam,szórakozni tudjak.

(Nem arra vagyok kiváncsi,hogy vigyél 100000€ és akkor jó lesz minden,hanem mondjuk 250-300€ jól kitudnék-e jönni?)

2015. júl. 27. 10:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Tossa-ba megtalálható valamelyik üzlet?

Ment a zöld kéz! :) (Y)

2015. júl. 27. 10:16
 8/10 anonim ***** válasza:
10 napra ennyi pénz kevés lesz. Inkább 450-500 euro körül tippelném a minimumot. Mi ketten a párommal 11 nap alatt elköltöttünk több mint 1000 eurot, úgy, hogy szinte csak ételre-italra és benzinre költöttünk.
2015. júl. 27. 15:26
 9/10 A kérdező kommentje:
7 napra megyek,magamba.:)
2015. júl. 27. 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia kérdező, 4-es vagyok.

Bocs, hogy "cserbenhagytalak", de pár perccel a válaszom után összeomlott a számgépem és 9 napig kínlódott a szerelő vele: hazahoztuk, 20 percig ment, megint összeomlott, stb. ez ment egész múlt héten.

Mobilnetem meg sajnos nincs :-(

Remélem, azért jól érzed magad és elég lesz a pénzed :-)

2015. aug. 4. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!