Belgium VS Hollandia! Melyikbe élnél szívesebben?
Figyelt kérdés
Mindegyik ország szimpatikus,mindegyik ország nyelvét fogom tanulni,mert még azok is tetszenek. Szóval nincs egyik sem hátrányban. Mégis melyikben élnél szívesebben ? Akik valamelyikben élnek,írhatnak tapasztalatokat is! Előre is köszi!2015. júl. 21. 00:27
5/9 anonim válasza:
4 ev Hollandia utan atjottunk Belgiumba,lassan 5 eve elunk itt!! Sokkal elhettob Belgium :)
7/9 anonim válasza:
én belgiumban, de elég elfogult vagyok belgiummal szemben szóval a véleményem nem egészen tiszta.
8/9 anonim válasza:
a belgiumban beszelt Flamand nyelv annyira hasonlit a Holandhoz hogy a holland diakok belgiumban tanulnak egyetemen foiskolan igy a nyelv miatt nem kell valsztanod.
En is belgiumban vegeztem egy foiskolat
belgium nagyvaraosok tele bevandorlokal sok a melyszegenyseg sok a koldus csavargo
Holandia sok sok vendegmunkas bevandorlo es ha nem tudsz hOLLANDUL MUNKALEHETOSEG NULLA ill ehber rabszolgamunka 4 eu-oraert heti 6 napban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!