Magyarkent, Finnorszagban vagy Magyarorszagon elned le szivesebben az eleted? Miert?
Figyelt kérdés
Nemet es kort irjatok. Koszi. :)2015. júl. 16. 14:03
11/13 A kérdező kommentje:
Tartasz kapcsolatot magyarokkal? Gondoltam ra, hatha ugy konnyebb lenne, bar sok pozitivat kulfoldi magyarokrol meg nem hallottam. Mondjuk en egyet se ismerek itt, szoval lehet ezek csak pletykak.:D
2015. júl. 18. 07:24
13/13 anonim válasza:
Finnországban, mert ott sok erdő van, meg mert hideg és sötét van :D Jó tudom fura vagyok na, de imádom az olyan helyeket, és szeretnék olyan helyen élni, amitől a normális embereket kirázná a hideg :D
Ja meg gondolom normálisabb a kormány, ami azért nem egy utolsó szempont... És nyilván magasabbak az árak, de a fizetés is (nem tudom, hogy arányosan-e a magyarral)
Ja asszem ennyi... Meg van pár jó együttes :D Persze nem költöznék sehova csak a Children of Bodom meg a Nightwish miatt, ezt most csak úgy mondtam... :D
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!