Kezdőoldal » Utazás » Európa » Aki járt már Krétán írna róla...

Aki járt már Krétán írna róla véleményt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 22:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Rohadtul csikorgott!:S
2010. márc. 3. 22:26
 2/11 anonim válasza:
75%
Nekem csalódás volt a szállás, a nyugati részen voltunk Chania vagy hogy hívták, mindegy. Azért voltak pozitív dolgok is, motort béreltünk és bementünk olyan vadregényes helyekre ahol nem jártak túristák, az klassz volt. Igazi görög kocsma ahol a helyiekkel ehetsz ihatsz na az jó. Van egy rész ahol rózsaszín a tenger az összetört koralloktól és 1 kiométerre be lehet sátálni a kristálytiszta vízbe, az is klassz. Motorral lehet barangolni... Én nem mennék vissza Krétára. Málta a kedvencem, ott nem unatkozol 2 hétig sem annyi minden van! :)
2010. márc. 3. 23:03
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
Én mindkét helyről elég lehangoló dolgokat hallottam. Viszont Szardínia az egy paradicsom, oda érdemes elmenni, ha szigetre vágysz.
2010. márc. 3. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi ott voltunk nászúton, és remek helynek találtuk. :-) Igaz, nem azt csináltuk, mint a többség, hogy lepakolják őket az északi parton egy szllodában, aztán a tömegnyomorodott tengerparton döglenek egy hétig, esetleg egy-két napra bérelnek egy autót.

Mi az északi partból csak Knosszoszt néztük meg, az doszt elég volt. Aztán bementünk a sziget belsejébe. A híres Samaria-szorost is a szokásoshoz képest ellenkező irányból, lentről felfelé jártuk végig. A déli part pedig elképesztően szép, és egyáltalán nem túlzsúfolt.

Remélem, még visszajutunk oda, annyi gyönyörű dolog van, amire nem maradt időnk. :-(

Részletesen: [link]

2010. márc. 3. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nagyon fontos: kajálni cdak olyan helyen érdemes egész Görögországban, ahol helyiek ülnek, nem pedig turisták. Itt garantáltan friss alapanyagokból főznek jókora adagokat, ráadásul olcsón.
2010. márc. 3. 23:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Motort akartam bérelni jogsi nélkül (otthon felejtettem) - útlevéllel. 2 helyről elzavartak, találtam egy harmadikat, ami tele volt mocival, volt hátul egy műhely, egy iroda, egy udvar, kapirgáló tyúkokkal, de ember sehol. Na, vártam 5 percet, 10-et, majd negyed óra múlva jött egy rendőr. Azt kérdi, mit keresek itt. Mondom, hogy várom a tulajt, motort akarok bérelni. Na, aszongya, hogy akkor adjam már oda neki ezt a papírt, ha megjön. Mondom jóvan, rendőr el, én meg unalmamban elkezdtem nézegetni a papírt, még be sem volt borítékolva. Egy büntetés volt valami 3600 euró összegben, hogy miért azt nemtom, görögül volt rajta csak a leírás. Aztán jött a tulaj, mondom neki a kínom, hogy nincsen jogsi, azt leszarta, a papírért meg úgy kiakadt, de aztán lenyugodott, mert rájött, hogy a szomszédnak szólt :-))

Fogtam a motort, oszt mentem én is vadregényezni meg hegyek közt falusi kocsmázni, nagyon szép volt))

És a tenger is nagyon szép. Kréta jó hely :-))

2010. márc. 4. 11:31
 7/11 anonim válasza:
100%
hát mi gouvesben voltunk.a szállás csodálatos volt..de a tengerpart,a tenger és a környezet elszomorító.midenhol szárazság.
2010. márc. 4. 18:20
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hát, mi motort nem tudunk bérelni, mert 2 éves kisfiúnkkal megyünk. De nagyon szeretnénk kirándulgatni, helyi buszközlekedés van? Tavaly Mallorcán voltunk, az akkor még 1 éves kissráccal és az egész szigetet be tudtuk járni busszal.

2. válaszolónak: Máltán voltunk 3 éve, valóban gyönyörű és rengeteg a látnivaló. Valami hasonló szigetet szeretnénk itt Európában találni erre a nyárra.

2010. márc. 5. 07:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

4. válaszoló vagyok.

Olvasd el a linkelt beszámolónkat, abból sok minden kiderül a helyi buszközlekedésről - ami egyébként van, és jól szervezett.

2010. márc. 7. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csalódás volt, mert piszkos, poros, zajos, (nekem) elviselhetetlenül forró. Igaz, a szállásunk alatt nappal motorbérlő, éjjel egy diszkó működött. A görögök sem tetszettek. A legnagyobb megrázkódtatás mégis az volt, hogy a tengerpart ele van sz...-va, és bűzlik. A tenger maga szép, a Knosszoszi Palota és a botanikus kert nagyon érdekes, márha bírod 50 fok mellett.
2010. márc. 8. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!