Utazás Angliába vonattal vagy busszal? Kiskutyával együtt. Hol találok menetrendeket, árakkal?
Szeretnénk kiutazni Angliába, ugyebár repülővel lenne a legegyszerűbb, és talán a legolcsóbb is, csak van egy kiskutyánk akit vinnénk. Repülőn csak csomagtérben szállítanak állatot, ott meg nem szeretnénk, ezért az kilőve.
Vonat, vagy busz éri meg jobban? Számít az ár, kényelem, kutya kényelme, átszállások száma, idő.
Utánaolvasgattam, de nem találtam olyan weboldalt, ahol írnának menetrendet, mindig csak 1 országon belül találtam menetrendeket. Árat meg végképp nem találtam.
A kutyának kell venni jegyet, vagy poggyászként és vihető? Természetesen ketrecben, vagy mi a neve amiben szokták szállítani őket.
Tapasztalatokat is írhat, akinek van :)
Köszi előre is!
A kutya miatt vonattal célszerű, viszont az állat beutaztatása nagyon macerás dolog, így ha pár napra mentek, jobb ha itthon hagyjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!