Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi lesz olyan magyarokkal,...

Mi lesz olyan magyarokkal, akik terv és pénz nélkül mennek ki külföldre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy ezekkel az emberekkel mi lesz (fent látható milyenek). Ha elfogyik a pénzük, hogyan jutnak haza? Vegyül alapul Angliát. Tehát az ilyen emberek kimennek, mert "haveromnal is sikerült új életet kezdeni ott, akkor én is kimegyek az angolom semmi de csak befogad" ezután a kis barátja nem fogadja be, mert tudja, hogy csak élősködni fog rajta évekig. Ezután mi lesz a póruljárt emberrel? Marad ott Angliában koldulni? Mégis hogyan jut vissza? Előre köszönöm!

2015. jún. 27. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Pénz nélkül egyáltalán ki se tudsz menni külföldre. Ha ott fogy el a pénzed, és nem kapsz állást se akkor csak a koldulás, napszám stb. marad. Esetleg még kísérletet lehet tenni a nagykövetségnél, de az ottani öltönyös pojácák nem hiszem hogy túl sokat segítenének...

Anglia elég ingoványos terep,főleg azóta hogy leeresztik a sorompót úgymond mert elegük van a bevándorlókból, legyen az arab, európai vagy kínai. Hacsak nem túrista vagy, ott nagyon kinézik ám az embert.

Az ilyen sikersztorikat meg nem kell elhinni, hogy "a haverom kiment Angliába és már milliomos", ott sincs kóbászkából a kerítés. Itt GYK-n is olvastam hogy sok sügér azt hitte, odakint majd eljön neki a Kánaán, mert hallott valakiről aki látott valakit aki olvasott valakiről aki ismert valakit aki ott sikeres lett. Biztos vannak ilyen sztorik, nem lehetetlen a dolog hogy aki itt nem jut dülőre, az kint megtalálja a megélhetését, de 8 általánossal ott sem fog a kutyának se kelleni.

2015. jún. 27. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Megfogja bánni de nagyon. Utcán nem maradhat, koldulni meg főleg nem célszerü. Ha nincs aki küldjön neki pénzt jegyre, akkor még nehezebb.

Megoldás van rá, de nem fogom megirni, mert akkor mindenki kimegy csak oda jegyel és ha nem jön be visszautazik ingyen.

2015. jún. 27. 20:03
 3/8 anonim válasza:

Szia!

Rengeteg ismerősöm így ment ki,na persze egyik sem az eszéről volt híres,leginkább 8 általánosos alkoholisták voltak.

Aztán amikor hazahozták őket ( mert még arra se volt pénzük,hogy hazajöjjenek ) akkor szidtak mindent és mindenkit,hogy ott senki nem segített nekik melót találni stb. :D mégis mit gondoltak,de most komolyan ? Nem akartam lesüllyedni a szintjükre,úgyhogy nem vitáztam velük.

2015. jún. 27. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem jó pár ilyen ismerősöm volt, ők így jöttek haza, hogy különböző Facebook csoportba írtak, ahol az átvert magyarok tobzódtak.

Ott könyörögtek ki fuvart.

2015. jún. 27. 20:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat, csak kíváncsi voltam, hogy az ilyen emberek hogyan kerülnek haza, mert aok ilyen "sikertörténetet" olvastam. Ment a zöld kéz mindenkinek!
2015. jún. 28. 01:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem segítettek nekik munkát találni? Bejelentkezel és 1-2 napon belül már hívnak. Ismerek olyan embert SZEMÉLYESEN akinek kb 2órát kellett várnia rá.

Pénz meg természetesen kell, legalább annyi, hogy 1-2 hónapig kint bírj maradni. Aki 1hónap alatt nem talál munkát az nem is akar dolgozni.

2015. jún. 28. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:

6.

Ez mind szép és jó, csak valszeg annyira ganaj munka, hogy nem igaz.

Másrészt ha látják, hogy nem vágod a nyelvet úgy átvágnak, hogy nem igaz.

Mondom, én rendszeresen látom, hogy külföldöt megjárt ismerőseim postolgatnak ilyen meg olyan átverős csoportokba.

Gondolom nem véletlenül vannak ilyen Facebook csoportok.

Persze még így is jobb, mint Magyarország.

2015. jún. 28. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Bárkitől tud kölcsönkérni 15ezer forintot egy vissza jegyre. Vagy dolgozik kint 3 órát, és megvan belőle a repjegy.

Ha nagyon nincs kedve dolgozni, meg kérni egy kis aprót valami ismerőstől, akkor elmegy a konzulátusra és megkéri hogy paterolják haza.

2015. jún. 28. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!