Miket érdemes megnézni Angliában? (15/L)
Mi az,hogy miket érdemes?15 éves létedre már lehetne olyan rálátásod a dolgokra,hogy minden embernek más tetszik,máshol érzi jól magát.
Ha nem vagy valami szent,próbálkozz a helyi pubokkal.Ott ismerkedhetsz korodbeli "fiatalemberekkel".
Én mikor voltam,a fentiek közüli turistalátványosságokból a Buckingham palotát néztem meg.
+ bemehetsz a Royal Botanikus kertbe is.
Egész európában híres
Minden jót
24L
Ha London Lutonban van a szállás és onnan akarsz elmenni Londonba, akkor az 15£ és 1.5 óra. Ugye ezt nem mindennap szeretnéd kifizetni?:)
Egyébként Oxford str hihetetlenül jó, főleg 13-14 órakor, amikor az egész zsúfolt. Igaz lehet ez nem jön be neked, de nekem ez a kedvencem. Másrészt, ahogy a felettem lévő írta, hogy a pub-okat látogasd meg. Iszol 1-2 cidert és tovább állsz. Ha van időd és pénzed a London Eye-ra mindenképp válts egy jegyet, mert hihetetlen szép a város fentről. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja és még valami, ha London belvárosában leszel ne rohangálj át a piros lámpán, mint a többi ember, mert hihetetlenül idegesítő tud lenni, hogy az embernek kell autóval kikerülni őket.
tényleg mindenkinek más tetszik, nekem pont London jött be legkevésbé, viszont vidéket imádtam, annyira szép helyek voltak
szóval először pontosítsd milyen dolgok érdekelnek, hátha többet tudunk segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!