Holnap repülök, de beakarom festeni ma a hajamat vörösre! Az igazolványban, útlevélben szőke vagyok. Nem lesz gond?
Én azért azt javasolnám, egy telefont megérne mondjuk a közeli rendőrségnél ezt megérdeklődni... vagy reptértől.
Mert mi van akkor, ha levél ellenőrzésnél mondjuk nem tudnak beazonosítani és nem engednek át: az utad esetleg kútba esik és akkor majd azt mondod, hogy de a Gyakorikérdéseken azt mondták, hogy ezt így lehet?
Kedves 2. A megnyugtatásodra közlöm, hogy én így mentem neki Kanadának. Az irataimban rövid szőke hajam volt, a valóságban már vörös bubi. A kutyát nem érdekelte. Nem várható el senkitől, hogy ugyanúgy nézzen ki. Ráadásul nemcsak hajad van, hanem arcod is, amiről beazonosítható vagy. Egy hajszínváltástól még felismerhető maradsz. Ez csak apróság.
A bátyám volt velem, ő meg szakállat növesztett az igazolványképe óta. Ennyi.
Kedves 1-es :-) Nem vagyok ideges, így nem kell megnyugtatni, kösz :-)
Én nem személyeskedtem, nem mondtam, hogy nincs igazad, csak annyit, hogy egy hivatalos verzió szerintem biztosabb.
Igen, tudom, szakállal elfogadják, de ha jól emlékszem, az útlevélben van olyan, hogy szeme színe, haja színe, csak ebből indultam ki...
De még az is előfordulhat, hogy nem jól emlékszem ... :-)
Ilyenek nincsenek benne.
Amúgy nem pattogásnak szántam a mondandóm, bocs, ha úgy vetted le.
Teljesen felesleges bárhol is megkérdezni.
Ebből nem lehet probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!