Mennyire biztonságos Olaszországban nyaralni?
Róma, Firenze, Nápoly, Pisa
Hallani támadásokról, kamionosok kirablásáról (maszkban, baseballütővel, kábítással stb. már északon is)
Kb. annyira mint a Balatonon...
Nápoly lehet rázósabb, de ha nem hivalkodóan viselkedik az ember (öltözködés, stb.), és betartja az alapvető biztonsági dolgokat akkor az is nyugis.
Már miért ne lenne biztonságos? Tavaly nőként egyedül utaztam végig négy városon (Milánó, Velence, Firenze, Róma), és semmi gond nem volt az ég világon.
29/N
"kamionosok kirablásáról" Ez minden országban szinte megtörténik, erre specializálódott bandák vannak.
Amúgy Rómába jártam nemrégen és semmi különös dolgot nem észleltem. Szerintem Te a híradóból a bevándorlókkal kapcsolatos dolgokat veszed előtérbe...
"Már miért ne lenne biztonságos?"
Mert te északon voltál. A déli rész egészen más. Nápolyt én kihagynám, Rómában elég volt kis odafigyelés, Nápolyban semmit nem tudtuk csinálni körbekerítettek és kiraboltak. Pedig fényes nappal volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!