Hogy tudnám jól érezni magam?
1 hétre Berlinbe megyünk anyummal és hugimmal meg egy ismerőssel apum nem tud jönni a szabija miatt, nem is nagyon szeretne mert ő inkább angolul mint németül..
De sajnos húsvétkor és Emmauszkor még pont kinn leszünk..
Barátom nélkül se tudom hogy hogyan fogom kibírni mert felhívni nem nagyon tudom majd..
Milyen időtöltést javasoltok,milyen látni valók vannak kinn?! És hol lehet nagyon bevásárolni MÁRKÁS cuccokat OLCSÓN??! Hogy a shoppingban egy kicsit ne szomorkodjam barátom nélkül..
14/L vagyok..
eleve gyagya kérdés..
jájj segítség a pici lány nem bir ki 1 hetet a barátja nélkül.-.-
kis barbibaba vagy még.
pedig én 17 éves vagyok...
de az ilyenektől falra mászok
17 F
Berlinben rengeteg program van, igazából egyet sem merek jó szívvel ajánlani neked.
Aki 14 évesen eljut Németország fővárosába, és azon rinyál hogy "pont húsvétkor lesz kint" meg "márkás cuccokkal" akarja vigasztalni magát, annak maximum Csepelre kéne üdülni mennie a nagymamihoz.
Kicsit gondolkodj el a dolgaidon, arra pont elég lesz az az egy hét. 19/F
14 évesen a családi nyaralást én is így fogtam fel. De szerintem nézd a dolgot más szemszögből. Örülj neki, hogy anyukád elvisz, világot láthatsz, mert felnőttként, önerőből már nem olyan egyszerű. Én 23 vagyok, 3 éve magam tartom el, és azóta nem jártam külföldön, pedig Pécsen lakom, és Horvátország nagyon nincs innen messze, de már három éve csak terv, hogy majd nyáron egyet le kéne menni fürdeni.
Az meg, hogy egy hétig nem látod a barátodat, nem nagy tragédia. Meg kell tanulni, hogy nem csak együtt lehet létezni, és ettől függetlenül is szeretni egymást. Ha szenvedésnek fogod fel a külön töltött időt, akkor egyrészt kizárod magad abból, ami egy tök jó élmény is lehetne, másrészt sokkal lassabban is telik így az idő. Gondolom anyukád úgyis szervez progamot nektek, megnézitek a látnivalókat. Nem hiszem, hogy csak azért mentek el Berlinbe, hogy egész nap üljetek egy szállodában. Szóval ha te is úgy állsz hozzá, akkor nem fogsz unatkozni. És legalább lesz mit mesélni a barátodnak.
Nem tudom, én soha nem így fogtam fel a "családi nyaralást", ha egy távoli országba mentünk el és egy csomó új dologgal ismerkedhettek meg.
Szóval ez egyáltalán nem törvényszerű vagy szokványos. Ha azt keressük h min lehet rinyálni, MINDIG lesz valami baj. A luxusszállóban hideg a légkondi és túl nagy a pástétom, Cannes-ban túl meleg van, meg a nap is úgy a szemedbe süt... annyira kib.szottul utálom ezt. Még csak nem is kor kérdése.
Most komolyan az a bajod, hogy egy hétig nem leszel a barátoddal? Te jó isten!
Nem igaz, hogy 14 évesen nem bírsz ki egy hetet anélkül, hogy meg ne tömné a likadat! Ha meg nem, akkor add oda magad az első szembejövő németnek. És mi az isten az az Emmausz? Amúgy én meg napfogyatkozáskor voltam Franciaországban, azt azért kicsit sajnálom, hogy kihagytam, de legalább voltam a Disneylandben, sétálgattam az Atlanti-óceán helyén apálykor stb.
Ha igazán jól akarod magad érezni Berlinben, akkor tartsd vissza a pisidet egy napig, meglátod, utána milyen jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!