Mennyibe kerülne egy egy éves utazás?
Őszinte tanács lesz, mielőtt nekiindulsz, olvass sokat. Ezt mi válaszadók nem tudjuk megspórolni helyetted.
A Zen és a motorkerékpár ápolás művészete kötelező olvasmány minden kezdő világutazónak, amelyből az első 20 oldal után meg fogod tudni, a kanyargós elkerülő utak sokkal jobbak, mint az autópálya. Tehát ha útdíjra kalkulálsz, valamit rosszul tanultál meg az életben. Vagy túl drága motort vettél.
Nézegess sok fotót a nagyvilágról, és próbáld elképzelni, melyik a Te utad.
Európa egy nagyon klassz hely, ahogyan én tapasztaltam áprilistól októberig. A kempingjeinél nincsen szilajabb hely egy valódi motorosnak. Ezek valóban olcsók, teli vannak élettel, és alig kerülnek pénzbe.
A valódi élmények alig kerülnek pénzbe, és például egy angol teszkó lényegesen olcsóbb lehet, mint magyar társa.
Tehát sem a közbiztonság, sem a költségek miatt nem aggódnék.
Októbertől viszont - ha még mindig élni szeretnél - elhúznék valami klassz meleg helyre. A Kanári szigetek önmagában is elég, de ha gondolod, Indonézia is az a hely, amit szívből ajánlanék. Hihetetlenül olcsón.
Köszönöm a válaszokat!
Autópályán nem mennék. Az útdíjat arra értettem, mint ami Romániában van. Nem tudom, hogy más országokban van-e ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!