Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szovátára utazunk, milyen...

Szovátára utazunk, milyen illemszabályokat kellene tudnunk?

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 17:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg úgy általánosságban mi az amit mindenképp nézzünk meg (négy napos túra lesz, szóval nem csak Szovátára megyünk), hol ne váltsunk pénzt, hol vernek meg ha magyarul szólalunk meg, ilyesmi :)
2015. jún. 2. 17:35
 2/6 anonim válasza:
en a mult honapban 2x voltam ott. igazabol szerintem ugy nem igazan kell tudnod illemszabalyt. Mivel hogy az szekelyfold, ott nyugodtan beszelhetsz magyarul. nagyon kedvesek es segitokeszek az emberek :) a medve tot nezzetek meg, eleg szep. az szovatan van. es ha van ra lehetoseg h utazzatok ott, akkor bekasi szoros kihagyhatatlan. gyilkos to is eleg szep. csak az a baj h minden latvanyossag eleg messze van egymastol :/
2015. jún. 2. 18:38
 3/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
A sör nem pia, a krumpli nem étel, az asszony/a tót nem ember, de főleg: a medve nem játék!
2015. jún. 2. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Falra nem szabad firkálni ott sem!
2015. jún. 4. 06:29
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 ja, meg gondolom embereket halomra lőni se :) Nem vagyok az a falra firkálós típus, de azért köszi :)
2015. jún. 4. 11:13
 6/6 anonim válasza:
Tudom, hogy lassan 6 éves kérdés, de hátha valakinek segítek vele. Szóval kisebb távolságban pl. Korondig érdemesebb taxival utazni. A biztonsági övet ne is keresd! Ha véletlen buszra szallnál(kb. lehet csak tudni hogy 15:00-16:00-ig valamikor jön), fontos hogy sportcipőben vagy túra cipőben legyél és ne túra szandalban, mert ők nem hordanak olyat és többet kérnek turistaktol a buszjegyert. Más nem jut most eszembe, már rég voltam, de ez mind tapasztalat (van amire az ott élők hívták fel a figyelmet)😁
2021. márc. 17. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!