Kocsis.janos009 kérdése:
Anglia melyik nagyvárosában érdemesebb élni és dolgozni?
Figyelt kérdés
Mint köztudott London az egyik legdrágább városa Európának de a többivel mi a helyzet? Munkát ott is tuti találaz ember de az ottani lakások és szobák is ugyanolyan áron vannak? Szeptemberben költöznénk ki haverokkal, max hárman és London a fő cél de kiváncsi lennék a többi városban levő dolgokra is :) köszi előre is az infót :)2015. máj. 31. 15:15
1/10 anonim válasza:
A kisebb városok olcsóbbak. Lakhatás és tömegközlekedés szempontjából. A kaja nagyjából egy árban van.
2/10 anonim válasza:
London messze kiemelkedik, ez egyértelmű. Egyik angol városban sem olyan drágák a lakások, mint ott. Munka máshol is van, viszont arra érdemes figyelni hogy nagyon északra nem érdemes menni, mert bár a legolcsóbb rész, de munka sincsen. Viszont egy Bristol, Birmingham, Portsmouth, Southampton, Oxford, Derby, Nottingham, Northampton, Reading, stb, stb jó választás lehet. Azonban a nagy kérdés az, hogy mennyire megy az angol nyelv? Ugyanis egy viszonylagosan gyenge nyelvtudással érdemesebb először Londonba menni, a drágaság ellenére, mert vidéken, gyenge nyelvtudással esély sincsen elhelyezkedni.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát gyengének és erősnek sem mondanám a nyelvtudást :) Pár hónapja elkezdtem angoltanárral angolozni de úgyérzem hogy még kint lenne minek rámragadnia szóval szerimtem is ésszerűbb Londonba menni mert ott nagyon sok munkalehetőséget találni meg közepes nyelvtudással is :) köszi az infót skacok (y)
2015. máj. 31. 15:53
4/10 A kérdező kommentje:
A második kommenthez lájkot akartam nyomni mert tényleg hasznos dolgokat írtál le csak elcsúsztam :)
2015. máj. 31. 15:55
5/10 anonim válasza:
Így van, ez esetben London, mert az angolt, amit otthon tanulni lehet annak köze nincs a valódi beszélt nyelvhez. pláne hogy ahány nép, annyi akcentus.
6/10 A kérdező kommentje:
Épp ezért olyan tanárt kerestem aki élt kint és azt az angolt beszéli és tanítja amit kint használnak ;)
2015. máj. 31. 16:43
7/10 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy az otthoni akármilyen nyelvtanár, tanfolyam, stb az csak arra jó, hogy egy jó alapot adjon arra, hogy későbbiekben ténylegesen jól tudj majd angolul. Egyszerűen arról van szó, hogy élő beszéd teljesen más, mint nyugodt körülmények között otthon tanulni. Tudom miről beszélek, láttam én már felsőfokú nyelvvizsgával kijövőket, köpni-nyelni nem tudott némelyik.
8/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez csak egy alap, de a jó alapra már tudok odakint építeni :) Nekem az a fő hogy kint eltudjam mondani hogy mit is szeretnék és eltudjak helyezkedni, azután majd belejövök a mindennapok dolgaiba :)
2015. máj. 31. 20:28
9/10 anonim válasza:
így van, ez a helyes hozzáállás. mindenképp fontos a nyelvtudás fejlődése, mert egyrészt elköltözhetsz Londonból, másrészt pedig rendes munkahelyekre kerülhetsz, ahol nem hindi és a lengyel az elsődleges nyelv. ismerek olyan magyart, aki 6 hónap alatt megtanult jó középfokon lengyelül, angolul viszont szinte semmit sem fejlődött, mert lengyelek között dolgozott.
10/10 A kérdező kommentje:
Én azért megragadnék az angolnál ha lehetséges éppezért próbálok itthon annyira amennyire lehet felkészülni hogy odakint már könnyebb legyen :) ígyis nehéz megszokni egy új közeget és egy vadidegen várost nemhogy még beszélni se tudjak :)
2015. máj. 31. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!