Hol van Berlinben Tokio Hotel bolt?
Figyelt kérdés
a nyáron utazok majd berlinbe, és nagyon szeretnék tokio hoteles cuccokat vásárolni..de sajnos nem tudom hogy hol lehet :S lécci segítsetek! előre is köszi :D2010. febr. 26. 19:49
3/7 A kérdező kommentje:
a google-ban nem találtam..kerestem de nincs.. és nem véleményt kértem hanem azt hogy HOL van!
2010. febr. 26. 20:53
4/7 anonim válasza:
Remélem sehol... :D Egyébként barátira fordítva a szót, szerintem egyszerűbb, ha neten rendelsz. Ha Berlinbe utazol, akkor ez nem lehet már gond...
5/7 anonim válasza:
Biztos arrafelé is van buxinegyed, arra lesz valamerre....:)
6/7 anonim válasza:
szerintem nincs olyan bolt... itt bp-en is alig vannak anti fitness club-oc cuccok :/
De ha berlinbe találsz,nekem is hozhatsz dolgokat :) hehe ^^
7/7 A kérdező kommentje:
oké :D majd viszek xD
2010. márc. 12. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!