Izland, Svédország vagy Norvégia?
én voltam helsinkiben ( mikinél)
13/L
de 7 évesen xD
Mi nyàron Koppenhàgàban ( igaz, ott dàn baràtoknàl) illetve Osloban toltottunk el egy-egy hetet..Norvégia csodàlatos!!!!
Kivàloan beszél mindenki angolul, biztonsàgos, kedvesek az emberek, és élheto vàros, komolyan mondom, szinte még csak tomegkozlekedésre sincs szukséged, ha a pontbol b be el akarsz jutni..Egy hàtrànya, hogy isssssssszonyat dràga..
Igaz, Dàniàt nem irtad, de mi a Koppenhàga-Oslo utat oda-vissza kompon ( a Pearl of Scandinavia-n, zseniàlis!!) tettuk meg, leirhatatlan élmény volt, wow!! Reggel kiulni egy kàvéval a teraszra a hajon és élvezni a fjordok làtvànyàt, na azt mindnekinek àt kell élni egyszer az életben :)
engem Izland régóta érdekel, gyönyörű, szinte földöntúli vidékei vannak, az angol a 2. hivatalos nyelv ( amúgy izlandiul beszélnek, nagyon különleges, megtanulhatatlanul nehéz nyelv egy külföldi számára)
nézd meg ezt a képet, egy izlandi szigeten készült, fantasztikus: [link]
egyébként Norvégia is szép lehet, Svédországot nem tudom, de biztos jó hely az is. a biztonság miatt pedig egyáltalán nem kell aggódni egyik helyen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!