Szeptemberben Londonba szeretnék menni munkát keresni, mikre érdemes odafigyelnem?
Ha mindenképp busszal szeretnél menni ,a Student Agency Buszt ajánlom. kedvezményes jegyük 15700forint.
1 Prágai átszállás van de az semmiség kb mintha pihenőre áll meg. Kedves utaskisérők végig. Kapsz teát kávét forrócsokit ingyen. Filmvetités végig 2 nyelven meg rádió, zene.
Utaztam Eurolines-el is, na az a 26-27 óra tényleg unalmas volt, mert még a rádiót is sajnálták.
12-es vagyok.
Kapott mindenki fejhallgatót azon keresztül ment a hang, zene, rádió. Szal akit nem érdekelt az nem hallgatott.
Szia!
Nekem a nővérem 3 elé él Londonban és vendéglátózik. Először egy indiai étteremben dolgozott de onnan szerencsére pár hónappal rá egy angol üzemeltetésű franchise étteremben dolgozott. Ott 2 évet dolgozott és tavaly átment a Canary Wharf negyedbe egy argentín étterembe dolgozni, ahol eddig a legjobban keres 2500 fonttal. A barátja szintén magyar szakács képzettségű és otthon volt üzletvezető is. 3000 fontot keres egy előkelő olasz étteremben ami a belvárosban van. Cserébe van hogy egy nap nyitnak és zárnak is, ami aznap 14 óra mumka simán megvan, sokat kell utazni. Szóval valamit valamiért
A nővérem mikor kiment még nem beszélt olyan jól angolul, de most már tud. A barátja beszél angolul, de olaszokkal dolgozik akik nagyon gyengék az angolból és étteremben nem is beszélnek angolul, szóval emiatt picit fura de kijönnek.
Nem kell felsőfokú tudás angolból, de legyen egy magabiztos tudásod. Londonban nem számít milyen akcentusod van, miután sok a bevándorló emiatt sokan a saját akcentusukkal beszélik az angolt.
1-es: Szeretném én magam is megköszönni a válaszodat. Sok hasznos mellékinfót tudtam meg.
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!