Bécsben mennyire tudnak angolul?
Figyelt kérdés
Nyáron kimegyek 1 hónapra a nagynénémhez, aki Bécsben él. Mivel ő dolgozik, ezért sajna nem ér majd rá mindig kísérgetni engem, ezért sokat fogok egyedül mászkálni a városban. Viszont németül egy szót sem beszélek, csak angolul. Szerintetek meg tudom majd magam így értetni??? Bécsben mennyire jellemző, hogy tudnak angolul? Végülis ez a világnyelv, és sok külföldi lakik ott.2015. máj. 19. 17:28
1/6 anonim válasza:
Az ember még a két kezével is megérteti magát... Ennyi erővel senki se menjen sehova, ha nem beszéli a helyi nyelvet.
3/6 anonim válasza:
Elég jól tudnak angolul.
De ha ennyire félsz, tanuld meg a legfontosabb mondatokat.
Esetleg vigyél magaddal valamilyen kézikönyvet.
4/6 anonim válasza:
Èn itt èlek, szinte mindenki jol beszel angolul.
Amikor kikoltoztem akkor nekem is jobban ment az angol, soha sem volt gond. Orvosnal, korhazban, gyogyszertarban, polgarmesteri hivatalban, ettermekben, mindenhol az angolt hasznaltam. Pedig nem a belvarosban elek.
5/6 anonim válasza:
Osztrákoknak jól megy az angol.
Sőt, nem ritka az se hogy bemész a boltba és az eladó magyar...
6/6 anonim válasza:
Én a magyaron kívül csak az angolt beszélem, elég sok országban megfordultam és mindenhol jól beszélték az angolt, ausztriában is. Sajnos magyarország ebben elmarad mert nagyon kevesen tudnak angolul, mondom ezt úgy hogy pl. Albániában a hegyekben is akikkel beszélgetésbe keveredtem, tudtak angolul, nem volt pontos kiejtésük, voltak kissebb hibák, de értelmesen lehetett kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!