Azt mondják, Belgrád után az ember megtanulja értékelni Budapestet. Tényleg annyira lepattant város még a magyar fővároshoz képest is?
A város nagy része romos. Nagyon huligán légkö uralkodik, minden felé falfirkák, politikai plakátok. Van természetesen egy nagyon szép központ, az tébyleg moderncmeg ott a gazdagabb réteg él, a periféria felé haladva viszont elég gyatra. A háború meg a mostani helyzet nagyon meglátszik rajta. Voltam párszor ott, Budapesten még sajnos nem, de sok barátom jár oda egyetemre és dolgozni, szóval hallottam sok pozitívat és negatívat is.
Összefoglalva, ha szeretnél Belgrádba látogatni, akkor képzelj el egy nagyon balkáni várost, amin meglátszik a helyzet.
Egy vajdasági
Ha utazni szeretnél, indulj neki Belgrádnak. Nézz szét ott.
Hidd el, sokkal jobb bulizós hely, mint Budapest.
Ha nem utazol, csak filozofálsz, lehet a politika rovatban kellene folytatnod.
Az utazók, és az itt válaszolók többsége szerintem nem hisz a sztoikus vitákban. Mit is akarsz itt valójában?
Belgrád nekem jobban bejött, mint Budapest. Sokkal pörgősebb és az emberek is kedvesebbnek tűntek.
Az emberek pedig divatosan öltözködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!