Kezdőoldal » Utazás » Európa » Azt mondják, Belgrád után az...

Azt mondják, Belgrád után az ember megtanulja értékelni Budapestet. Tényleg annyira lepattant város még a magyar fővároshoz képest is?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én pl. imádom Budapestet, az viszont tény, hogy ahogy elhagyjuk az V. kerületet, a többi belvárosi rész (pl. Teréz- és Erzsébetváros) eléggé romos, szinte minden második épület pocsék állapotban van. Viszont több helyen is olvastam, hogy Belgrád ilyen szempontból még ennél is sokkal rosszabb.

2015. máj. 12. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
budapesten nem volt délszláv háború
2015. máj. 12. 11:14
 2/5 anonim válasza:
100%

A város nagy része romos. Nagyon huligán légkö uralkodik, minden felé falfirkák, politikai plakátok. Van természetesen egy nagyon szép központ, az tébyleg moderncmeg ott a gazdagabb réteg él, a periféria felé haladva viszont elég gyatra. A háború meg a mostani helyzet nagyon meglátszik rajta. Voltam párszor ott, Budapesten még sajnos nem, de sok barátom jár oda egyetemre és dolgozni, szóval hallottam sok pozitívat és negatívat is.

Összefoglalva, ha szeretnél Belgrádba látogatni, akkor képzelj el egy nagyon balkáni várost, amin meglátszik a helyzet.

Egy vajdasági

2015. máj. 12. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Ha utazni szeretnél, indulj neki Belgrádnak. Nézz szét ott.

Hidd el, sokkal jobb bulizós hely, mint Budapest.

Ha nem utazol, csak filozofálsz, lehet a politika rovatban kellene folytatnod.

Az utazók, és az itt válaszolók többsége szerintem nem hisz a sztoikus vitákban. Mit is akarsz itt valójában?

2015. máj. 12. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Hát figyelj, a minap a körúton, miután sikeren átugráltam néhány vizelettócsán, egy szakadt csöves nem zavartatta magát és kidobta a taccsot a járda közepén. Budapest egy ocsmány hely, és ezen nem változtat az sem, hogy vannak rosszabbak.
2015. máj. 13. 01:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Belgrád nekem jobban bejött, mint Budapest. Sokkal pörgősebb és az emberek is kedvesebbnek tűntek.

Az emberek pedig divatosan öltözködnek.

2015. máj. 19. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!