Svájcba szeretnék kiutazni, mert augusztustól Au Pair-ként fogok dolgozni, csak azt nem tudom még hogy mivel utazzak. Mivel érné meg jobban (busz, repülő, vonat)?
Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 20:47
1/4 anonim válasza:
Busz lassu, de olcsó.
Vonat kényelmesebb és ha időbe megveszed a jegyet, olcsón meguszod.
Azt hiszem naponta indul közvetlen railjet Budapestről, ha szerencséd van kifogsz egy spar jegyet.
Repülő gyors, de ki kell fogni az olcsó jegyet.
2/4 anonim válasza:
attol fugg hova..ha Genfbe akkor repulo, ha Zurichbe akkor vonattal..
3/4 anonim válasza:
Busz - Szerintem nem az igazi, sok ember a nagy melegbe rázkódsz össze-vissza és még el is ülöd a hátsó tájékodat a hosszú út alatt.
Repülő - Szerintem ez a legjobb választás, 2 percbe sem kerül, hogy felmész netre és végignézed az augusztusi repülőjegyek árait és lefoglalod a lehető legolcsóbbat.
Vonat - Ezt csak akkor ajánlanám, ha augusztusra nincsem olcsó repülőjegy.
4/4 anonim válasza:
Repülőt választanám és a www.momondo.com oldalt. Ha nem bpi vagy, akkor ajánlom Bécs, Pozsony ill. persze Bp-ről induló gépek árait is összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!