Angliában, hogy megy az ilyesmi? Mennyi idő alatt sajátítom el a nyelvet?
Figyelt kérdés
szeretnék kimenni angliába, és érdeklődnék, hogy, ha ott is suliba szeretnék járni (16vagyok), akkor mire számítsak? Befogadnak? Igaz az, hogy ott kicsit lazább a suli? Mennyi idő kb, amíg elsajátítom a nyelvet, mennyi időre a legjobb kimenni?? Pár hónap elég, vagy 1 év kell?? köszi :)2010. febr. 22. 20:17
11/11 anonim válasza:
hat en ausztriaba vagyok. azert irok mert esetleg erdekelnek a külföldi tapasztalatok. en is 16 vagyok. persze h befogadnak. maradhatsz kinnt egy felevet, vagy csak par honapot, de nem fogsz.. mert szeretni fogod es majd kinnt akarsz elni. tudom mert en is igy vagyok vele. ha nagyon haza akarsz menni akkor fel ev alatt is megtanulod a nyelvet szerintem ha ügyes vagy akkor "magasfokon"... de en inkabb egy angol erettsegire hajtanek. de ha belegondolsz ha visszajössz akkor egy gimi vagy közepsuli se fogja meggondolni hogy felvegyen-e teged aki epp most erkezett angiabol.. csak nyerhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!