Hany eves kortol utazhat kulfodre egy gyerek kisero nelkul?
Figyelt kérdés
A paromnak van egy 15 eves lanya es a nyari szunidoben szeretnenk ha ki jonne Angliaba hozzank. Azt tudom,hogy kell felhatalmazas kozjegyzonel,hogy az anya beleegyezik,hogy hataron tul jojjon ( mivel a szulok torvenyesen elvannak valva).De egyedul hany eves kortol engedelyezett az utazas kisero nelkul ?2015. ápr. 27. 12:51
1/2 anonim válasza:
15 évesen utazhat egyedül.
Ha repülővel megy, akkor az adott légitársaság oldalán kell megnézni, hogy hány éves kortól repülhet kísérő nélkül.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom ,hogy valaszoltal megfogadtam a tanacsodat !!Utana neztem a Wizz air repulo tarsasagnal es 14 eves kortol utazhatnak kisero nelkul.Koszi !
2015. máj. 5. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!