Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen erdélyi pénzek vannak?

Milyen erdélyi pénzek vannak?

Figyelt kérdés
Tudom ezeket:1 lei, 10 lei, 50 lei. Van-e esetleg még több fajta papírpénzben és apróban? Szükséges lenne!

2015. ápr. 23. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
21%

[link]

Nincs olyan, hogy erdélyi pénz.

2015. ápr. 23. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Román pénzek vannak,nincs külön erdélyi.Itt a lista:

Érmék: 1 bani(ezt sok helyen nem fogadják el),5 bani,10 bani,50 bani

Papírpénz: 1 lei,5 lei,10 lei,50 lei,100 lei,200 lei,500 lei

2015. ápr. 23. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Utolso valaszat 2 dologgal egeszitenem ki.

1. Az 1 bani forgalomban levo apro es bar elenyeszo az erteke, de kotelesek barhol elfogadni.

2. Polimer alapuak a bankjegyek, igy gyakorlatilag papirpenz nem letezik Romaniaban/Erdelyben.

2015. ápr. 23. 22:31
 4/5 anonim válasza:
annyival egészíteném ki hogy az 1 banist nagyon ritkán használják...én vagyok a kkor a hülye ha itt élek Erdélyben és úgy tudom hogy az 1 bani nem elfogadott...viszont csak bevásárlóközpontban adtak csak nekem 1 banist a többi rendben van :)
2015. máj. 12. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze ritkan hasznaljak, de en csak annyit akartam kiemelni, hogy nem utasithatjak vissza.
2015. máj. 12. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!