Hogy a legolcsóbb kijutni Ausztriába?
Figyelt kérdés
Ausztriába szeretnék menni. Hogy lenne a legolcsóbb kijutni ? Busz, vonat, repülő stb. És mennyibe kerülne ?2015. ápr. 18. 09:38
2/7 anonim válasza:
Ha nem is gyalog de én biciklivel szoktam kimenni. Hegyeshalomig elviszem a bicajt vonattal, onnét meg gyakran kitekertem Bécsig a Duna menti kerékpárúton. Persze egészségmegőrzési célból kerékpározom, például hogy erősítse az immunrendszerem, nem munkába ingázom vagy nem bevásárolni járok. Sok a kerékpáros turista Nyugat-Európában, legtöbbször gyerekekkel együtt tesznek meg nagy távolságokat. Napsütésben és szélcsendben 10 évet fiatalodik az ember ilyen úttól.
3/7 anonim válasza:
A legolcsóbban úgy jössz ki,ha beregisztrálsz az Oszkár honlapjára,Ausztriába nagyon sokan mennek ki oda-vissza rendszeresen,akik utasokat vesznek be a kocsijukba költséghatékonyság szempontjából.Tudsz válogatni az autósok között,fel van tüntetve mikor indul,honnan,mikor érkezik,hány szabad hely van,mennyi csomag fér el,stb.És értékelni is lehet az autóst utána.Per főre van lebontva a benzinköltség.Ez működik országunkon belül is.Szerintem nyaralni is így sokkal jobb elmenni,mert olcsóbb.
4/7 anonim válasza:
Délkelet-Ázsiáig gyalog, utána meg úszva. Sok szerencsét :D
5/7 anonim válasza:
Busszal meg vonattal, nyilván...
Ajánlom, hogy nézegesd kicsit a térképet, ember!!
6/7 anonim válasza:
"Délkelet-Ázsiáig gyalog, utána meg úszva. Sok szerencsét :D"
Ja hogy Ausztria és nem Ausztrália. No, akkor gyalog.
7/7 anonim válasza:
Oszkárral. :) Jóval olcsóbb, mint a tömegközlekedés. oszkar.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!