Magyarországról indul vonat Törökországba?
Regebben volt Bp-İstanbul jarat, de nem kozvetlen jarat volt, hanem Szofıaban at kellett szallni.
De 33 oras volt az ut, es nem volt olcsobb, mınt repulovel.
Nezd meg a Wızz Aır-t.
Van Turkısh Aırlınes ıs, de az sokkal dragabb.
Magyarok körében nem olyan egyértelmű az, hogy van repülő jó áron.
#3-nak igaza van.
Nem azert irtam, mert nem tudja a kerdezo, hogy van repulo, hanem azert, mert nagyon sokan azt gondoljak, hogy a vonat sokkal olcsobb.
Anno a vonatjegy annyi volt, mint a megboldogult Malev jegye. 35.000 korul.
De Wizz-zel, ha csak kezipoggyasz van, es idoben sikerul foglalni, akkor 20.000-ert is mar lehet kapni returjegyet.
Sőt júliustól napi négy Turkish-járat lesz Budapest és Isztambul között, szóval nem gondolom hogy megfizethetetlen küldetés, ha ekkora igény van rá. És hát a minőség az minőség :)
De a kérdező nem reagál, így mind1.
Törökország európai részén most nagyon válságos a vasúti közlekedést, mert alapból rosszak a sínek, meg épül Isztambulban az új Boszporusz alatti főpályaudvar, emiatt az isztambuli elővárosi vonatok is szünetelnek.
Jelenleg az a helyzet, hogy bukaresti vagy belgrádi átszállással, el lehet jutni Kapikuléba, az első török állomásra a bolgárok felől, de onnan egy busz visz tovább Isztambulba, amire érvényes a vonatjegy.
Az európai Törökország vasúti közlekedése egyébként nagyon fejletlen, 30-al mennek a vonatok, most meg emiatt az átépítések miatt pláne lőttek a vasúti közlekedésüknek.
A teheráni vonat is csak Ankara és Teherán között közlekedik, meg valami más fennakadások is vannak.
Vonat és kocsi szerintem kilőve.
Október 5-én megyek Isztambul. 6090 Ft volt oda a repülőjegy és vissza is annyi 4 nappal később.
(természetesen még mielőtt valaki kérdezi reptéri illeték nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!