Erdélyben tényleg minden olcsóbb?
Figyelt kérdés
Jovoheten utazom Erdélybe. Azt hallottam h ott minden olcsóbb. Valaki esetleg tudna írni árakat, pl.: kenyér, tej, csoki stb.2015. ápr. 13. 22:01
1/5 anonim válasza:
Kenyer 1.50 ron-tol(400gr.), tej 2.60-tol(1 liter), csoki 1.60-tol(100gr.). 100 forintert kapsz kb 1.4 ront.
2/5 anonim válasza:
Az árak összehasonlításának csak a fizetések ismeretében van értelme.
3/5 anonim válasza:
A túrista nem ott keresi a pízt, Okoska!
4/5 anonim válasza:
ha dohányzol a Djarum jóval olcsóbb itt kb. 1200-ba jön egy dobozzal :D de amúgy igen,szerintem olcsóbb minden mint Magyarországon:) mire vagy még kíváncsi?:D írok ha gondolod árakat:)
5/5 anonim válasza:
Itt, vagyis Romániában a legmagasabb TVA (24%). 100ft=1,5lej. Attól függ hol vásárolsz, annak függvényében változnak az árak, meg persze a minőség. Itt egy 100grammos Milka csoki 4 lej körül van. Ami viszonylag sok. Remélem segítettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!