Írországban általában milyen az idő március közepén?
Figyelt kérdés
Március közepén utazunk Írországba és szeretnénk tudni mire készüljünk, mennyire meleg ruhát vigyünk és mennyire esős olyankor az idő.2010. febr. 17. 23:32
1/4 anonim válasza:
Én egyszer voltam márciusban teljesen kiszámíthatatlan, az egyik percben süt a nap, 15-18 fok van, 10 perc múlva meg már szakad a hó, 5 fokra hűl a hőmérséklet, újabb fél óra múlva meg megint 15-18 fok és napsütés.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Általában márciusban körülbelül 10fok van Írországban,és elég esős,úgyhogy mindenképpen hozzatok magatokkal esőkabátot és szerintem még a melegebb ruhákra(pulcsi,kabát...) is szükségetek lesz.Remélem március 17.én itt lesztek még Írországban ,mert akkor van Szt. Patrik napja,óriási ünnepség,nagyon nagy buli!
Jó utazást!
3/4 anonim válasza:
Szinte ugyanolyan mint máskor:D
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos 17-én még nem tudunk ott lenni nem kaptunk repülő jegyet addigra!:-( Azt legközelebb látogatjuk meg!:)
Köszi a segítséget, akkor viszünk magunkkal meleg ruhát is!:)
2010. febr. 18. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!