Kréta vagy Rodosz? Milyen az időjárás májusban és júniusban?
Mindkét helyen voltam, nekem Rodosz jobban tetszett. :) Tisztábbnak tűnt és hangulatosabbnak. Mi júliusban voltunk mindkét helyen azthiszem, meleg volt 35 fok körül :) Én júniust javasolnám, májuk még kérdéses lehet, bár akkor sincs hideg természetesen.
Kellemesem volt meleg, nem akartam meghalni mint mondjuk Tunéziában a 40 fokban. :)
Június közepén voltam Krétán, 28-30 fok volt, kellemes, gyerekkel is voltak többen is, Stalis-t ajánlom, homokos a partja.
Rodosz is jó hely, de nekem Kréta sokkal jobban bejött.
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg június közepén megyünk majd Krétára.
Van olyan, aki május végén volt Krétán? 3 héttel hamarabb 25%-kal olcsóbb lenne az út. Csak nem akarom azt sem, hogy ne legyen jó idő, mert lehet, hogy számít az a +3 hét. Szerintetek? Azért olyan nagyon meleget sem szeretnék.
a 25% kedvezményért cserébe kockázatot kell vállalnod. Ha peches vagy, kifoghattok egy olyan hetet, amikor hűvös van, és a tenger sem kellemes.
Június első felében alig van ilyen kockázat Krétán, és a tömeg is tűrhető ilyenkor, iskolai vakáció előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!