Szerintetek ha Ausztriába kerékpárral mennék hegyet mászni, akkor a hegy tövéből ellopják a bicót meg a cuccot, vagy otthagyhatom?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat h simán ott lehet hagyni mer nem viszi el senki, de azért ezzel lennének fenntartásaim.2015. márc. 20. 18:12
1/3 anonim válasza:
Az biztos, hogy jobb ott a helyzet, mint hazánkban. De ott sem hagynám csak úgy ott órákra.. Megfelelő lakattal lezárva forgalmas helyen hagynám, ahol sok járókelő vagy kamera rálát. Erdő tövében nem igazán...
2/3 anonim válasza:
Ezt a képet kb. 2600-2700 méteres magasságban lőttem, a Stüdlhütte (2801 m) alatt nem sokkal, a Großglockner megmászása után:
Amint látható, össze vannak lakatolva. Én sem merném otthagyni csak úgy, bár az tény, hogy a hegymászók ill. túrázók többsége nem lopni jár a hegyre. Ritka az olyan eset is, hogy pénzt lopnak, de előfordulhat. Tavaly Franciaországban a 3800 méteren lévő menedékházban nyúlták le két túratársam 200-300 euróját. Oroszokkal voltunk egy szobában...
3/3 dubai2233 válasza:
Én biztos, hogy nem hagynám ott. Több ismerösöm is járt már úgy, hogy ellopták neki. És kik? Hát buta észér magyarok!! Nemhiába vesznek minket egy kalap alá a románokkal, meg a többi ilyen allja néppel. Én ha kinnt vagyok, meg se szólalok magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!