Mikor érdemes megvenni a repülőjegyet?
Figyelt kérdés
Hello. Nyáron a tesómék mennék ki Londonba, régebben ~15.000Ft ért vettük a jegyeket,most nézegetem júliusra egyet találtam ami 15.000ft többi mint 25ezer,és fölötte.
Tudom hogy szezon,mert sokan utaznak akkor,de mikor lenne érdemes megvennem? Wizzairnél néztem,nekem az jött be eddig a legjobban,RyanAirnál is néztem,ott olcsóbb is de velük még nem utaztam
2015. márc. 9. 19:56
1/4 anonim válasza:
A ryan az olcsóbb, azzal menj. Egyébként nálunk két ingyenes kézipogyi van.. Akkor vedd meg, amikor olcsó! Ha arra vagy kivi, ez már lentebb nem igen fog menni.
2/4 anonim válasza:
Wizz és Ryan kb tök ugyanazt nyújtja. Árban is, főleg ha van wizz tagságid, ami kb. 2 út fölött már megéri, tehát ha gyakran utazol, akkor a wizz jön ki nyertesen. A repjegy vásárlási időpontja random, számos algoritmus és sales-es metódus határozza meg az árakat. Statisztikai elemzők szerint 4-6 héttel az indulás előtt a legolcsóbbak a jegyek, legalábbis a transzatlanti járatokra.
3/4 anonim válasza:
2-es, csakhogy már a Ryan olcsóbb az utóbbi időben. Nekem is van wizz tagságim, és még így is rákényszerülök a ryanre, mert a Wizz egyre inkább felfelé pozícionálja magát. Az algoritmusoknak meg nincs jelentősége egy olyan menetrend szerinti járaton, ahol naponta 9 gép is indul.
4/4 anonim válasza:
#3 igazad lehet, én szerencsére kb. 1 éve már nem utazgatok Londonba, akkor (ill 2013ban is) felváltva volt jó a wizz és ryan. OP, akkor csekkold a Ryan árait, a szolgáltatás kb. ugyanaz lesz, talán még nagyobb az engedett táska is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!