Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lefordítanátok nekem angolra?...

Lefordítanátok nekem angolra? (Szállásfoglalás)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

kérnék egy kis segítséget. Valaki lefordítaná nekem az alábbi szöveget angolra? KÖSZÖNÖM!!!

Szeretnék egy kétágyas szobát foglalni 2015. június 22-től június 26-ig. A szobát kuponnal szeretném foglalni, érdekelne, hogy van még üres szobájuk erre az időpontra.

Válaszukat előre is köszönöm.

2015. febr. 26. 11:19
 1/6 anonim válasza:
100%

Dear [ide illeszd be a hotel nevét, vagy ha van megadva kontakt akkor azt]!

I would like to reserve a room with twin beds, from the 22nd to the 26th of June. I would also like to pay for the room with a coupon. Please, let me know if you still have an available room for the date(s) above.

Thank you for your help in advance

Regards: [Ide illeszd be a neved]

2015. febr. 26. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:

a twin bed az két külön álló ágyat jelent

szóval, ha egy pár vagytok és nem ilyet szeretnél, akkor azt írd, hogy "a double room"

2015. febr. 26. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocs az off-ért, de hagy kérdezzem meg, utaztál már máskor is kuponnal? Mi a tapasztalat? Mert most mi is azt vásároltunk és nem vagyok teljesen nyugodt. Az időpont is egyezik.

2015. febr. 26. 12:38
 4/6 anonim válasza:
Igen, de nekem "kétágyas szoba" azt jelenti hogy két külön ágy, ezért írtam így. Feltételeztem hogy máskülönben franciaágyat írt volna vagy valami
2015. febr. 26. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:

4: szállodában van egyágyas szoba és kétágyas szoba

nem írják úgy, hogy franciaágyas

azt kell külön kihangsúlyozni, ha te két külön álló ágyat szeretnél

a kétágyas önmagában azt jelenti, hogy franciaágyas

2015. febr. 26. 13:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Mi eddig csak kuponnal mentünk mindenhova eddig csak belföld most megyünk Montenegróba, eddig nem volt rossz tapasztalatom :)
2015. márc. 2. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!