Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen modokon lehet eljutni...

Milyen modokon lehet eljutni Londonbol Magyarorszagra?

Figyelt kérdés

A repulo es privat fuvaron kivul. Vonat? Busz? Melyik a jobb, mennyibe kerul, hany ora?

Koszonom szepen!

2015. febr. 22. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:

-Vonattal 2x-i átszállással, horror áron, közel 30 óra alatt, ez a legrosszabb variáció.

-Busszal sem a legolcsóbb, 25-30 ezer forint, 26 óra az út.

-Leginkább repülővel éri meg, előre véve a jegy sem feltétlenül drága, sőt, és nem kell egy egész napot zötykölődni.

2015. febr. 22. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
A repülő a legolcsóbb mindenféleképpen. Legutóbb valami 6ezerért vettem a jegyet.
2015. febr. 22. 19:28
 3/6 A kérdező kommentje:
ja de pesten kint a pusztaban szall le, akkor meg be kell buszozni a varosba onnan meg vagy busszal vagy vonattal haza. Es 2 nagy borondom lenne... :/
2015. febr. 22. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát de ne viccelj már!

Inkább fizetsz 4-szer annyi pénzt, hogy a reptérről ne kelljen elmenned kőbányáig?? Ráadásul a 2 órás utazásból csinálsz 25 órát??

Egyébként ilyen esetekre találták ki a taxiszolgálatot.. :D

2015. febr. 22. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, még egy dolog. Ha hazaköltözöl és nem csak látogatóba jössz, akkor egyébként a csomagodat feladhatod futárral. Én így szállítottam ha több cuccom volt. Olcsóbb mint a repcsin, viszont idő míg megérkezik.
2015. febr. 22. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én is 2 nagy bőrönddel fogok utazni a jövő hónapban, plusz 2 gyerekkel. Rendeltem előre reptéri transzfert, előre foglalva sokkal olcsóbb, mint a taxi.
2015. febr. 22. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!