Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriában hogyan tudom...

Ausztriában hogyan tudom beadni a gyerekemet óvodába? Nem tud németül. Esetleg van olyan óvoda ahol magyarul is beszélnek?

Figyelt kérdés
Ausztriába szeretnénk menni dolgozni és természetesen vinnénk a gyerekünket is. Szeretném tudni hogyan működik ott az óvodai beíratkozás hallottam hogy fizetős az is érdekelne mennyit kell fizetni. Aki tud erről bármit is kérem írjon le mindent ezzel kapcsolatban
2010. febr. 9. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtanul, a gyerekek nagyon gyorsan tanulnak.
2010. febr. 9. 08:29
 2/4 A kérdező kommentje:
én pontosan a beíratásra lennék kíváncsi hogyan működik, mennyit kell fizetni meg ilyenek...
2010. febr. 9. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha van olyan óvoda, ahol magyarul is beszélnek, akkor az csak Felsőőrön (Oberwart) lehet.
2010. febr. 9. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
én németben élek és ismerösöm öszejött egy lánnyal akinek ovodát kezdte volna a gyereke de kihozta a kislányát is németbe.ugy csinálták hogy 3 honapig hagyták hadd szokja a gyerek a környezetet meg tanitották számolni stb....majd ovadodába 3 honap után.és most már beszél németül is:D
2010. márc. 7. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!