Magyarország-Szerbia nemzetközi volánnal kapcsolatos kérdés. (? )
Sosem utaztam még nemzetközivel, ezért érdeklődnék.
Néztem járatot, Szegeden felszállnék és Szabadkáig mennék retur jeggyel oda-vissza csak.
A returt buszon is megválthatom, vagy csak pénztárnál?
Eurót elfogadnak, vagy dinárra érdemesebb váltani?
A jegyen kívül nem költenék sokat, olyan 3 ezret forintot gondoltam átváltani, csak nem tudom euróba vagy dinárba éri-e meg jobban.
Mire érdemes ezen kívül figyelni?
eurót nem fogadnak el.
szerbiai vagyok és ezért tudom,más uti koltseg nem lesz
Köszönöm!
Még esetleg azt nem tudod, hova tesz le pontosan a busz?
Próbáltam googléban megkeresni amit a volán oldalán írtak, de mutatja a térképen:D.
Én megvettem előre a jegyeket a Kárász utcán és nem volt gondom semmire. Odaadtam a sofőrnek, megnézte és ennyi.
Retúrt szerintem nem ad a sofőr, csak egyirányút. (de lehet tévedek)
Van peronjegy Szabadkán asszem 60 dinár, erre hagyj magadnál pénzt, mert nem engednek be a buszhoz.
Egyébként én ha tehetem vonattal megyek, igaz lassú, de korábban is indul, és peronjegy se kell. Csak múltkor még sztrájkoltak a szerbek.
Jó hogy mondtad, hogy lehet számítani ilyenre is, mint peronjegy. Azt hittem, az már megszűnt.
Kárász utcán is meglehet venni?
Én a mars térre gondoltam, de megnézem akkor!:)
Hát van, és elég nagy szemétség. Úgy váltottam taxinál pénzt, mert nem engedtek volna be.
Kárászon az otp-travelnál vettem.
Szuper, holnap megnézem:).
Köszönöm, ment a zöld pacsi:).
Szabadkai városi buszok mind 90 din...akkor 60,ha van elektronikus kártyád.
A pályaudvaron van a vègállomás,az a Trg Lazara Nesica utcán van,a számot nem tudom...ès csak dinárral lehet fizetni,piacon elfogadnak forintot is,csak sokan többet kèrnek..
Ha esetleg van mèg valami kèrdèsed,nyugodtan kèrdezz,szabadkai vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!