Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova menjünk fiatalok Horvátor...

Hova menjünk fiatalok Horvátországba nyaralni?

Figyelt kérdés
Osztálytársaimmal azon tanakodtunk,hogy lekocsikáznánk nyáron horvátba. Mivel még diákok vagyunk és az érettségi miatt a nyári munka sem jöhet nagyon szóba fejenként kb olyan 150 ezret költenénk. Ennyiből olyan 7-10 fő eltudna tölteni egy hetet kicsit spórolósabban? Tehát viszünk pár konzervet meg stb... Valamint mi lenne nekünk a legideálisabb? Tehát ahol van élet sok a fiatal a lány :D de partmenti hely legyen és szállás olyan 40 euro/fő/éj legyen.Még soha nem voltam Horvátországban szóval semmi ismeretségem nincs az országról.

2015. jan. 14. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
40 euro/Fő/éj ,nagyon karcsú összeg!Főleg az olyan felkapottabb helyeken ahol sok a fiatal,meg a szép lány!
2015. jan. 14. 20:22
 2/7 A kérdező kommentje:
én láttam sok hirdetést ilyen árral szép helyen közel a partokhoz,de a kérdésemre is válaszolnál légszíves? Te mit ajánlasz akkor kb mennyi pénzel?
2015. jan. 14. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
én az isztriára mennék!Funtana tele van fiatalokkal!minél délebbre mész a szigetek felé annál drágább minden,a szállástól kezdve az utazásig minden!Az isztriát meg mint a tenyeremet úgy ismerem!minden van ott amit szeretnél a nyüzsgő élettől kezdve az eldugott öblökig,a homokos parttól a sziklásig...szerintem minden igényt ki tud elégíteni!
2015. jan. 14. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Először is, konzervet ne hozzatok, van Horváto-ban is! Van Lidl, Spar, és sok egyéb bolt az árak hasonlóak vagy kicsivel drágábbak. Talán az üdítők, alkoholos italok drágábbak, de ha kibírjátok pár napig saját márkás kólával, fantával, akkor az is ugyan annyi, mint Mo-n. Az összegből találtok szállást!! Egy 4 fős apartman főszezonban, helytől, felszereltségtől függően 55-70 euró körül van.

Fiataloknak jó helyek: általában minél közelebb a központhoz, mint bárhol. Aki Siófokra akar menni bulizni, jobb ha a központ körül keres szállást és nem Balatonszunyogod körül.

-Isztria: Pula, Rovinj, Umag

-Pag sziget

-Vodice

Ezek a helyek jól elérhetőek autópályáról/főutakról.

Olvassátok el itt is a horvátok kérdéseket, szerintem van vagy 1000.

2015. jan. 15. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:

"fejenként kb olyan 150 ezret költenénk"

"kicsit spórolósabban? Tehát viszünk pár konzervet meg stb"

Némi ellentmondást látok!

Kérdező!

Nektek, a legideálisabb hely, egy kemping.

Olcsó,

a tengerparton van,

sok a csaj,

és könnyű ismerkedni.

2015. jan. 16. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Főszezonban,jó helyen,amennyibe kerül egy sátoros nyaralás, annyiért már apartmant is lehet bérelni.Bár tény, hogy fiatalként a kempingnek van egy szuper hangulata. Idősebb korban is, de akkor az ember már mérlegel, hogy wc a szobától 2 méterre és csak én használom, vagy 200 méterre és 200an:) A kempinges mobilházak nagyon jók, de drágábbak, mint az apartmanok.
2015. jan. 16. 21:35
 7/7 anonim válasza:
Rovinj, egy kis ékszerdoboz
2015. jan. 17. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!