Kezdőoldal » Utazás » Európa » Au-pair munka érettségi utáni...

Au-pair munka érettségi utáni nyáron?

Figyelt kérdés
Ebben az évben érettségizem, és a célom az, hogy egyetemre menjek. Viszont régi nagy álmom az au-pairkedés, és imádok utazni. Utánanéztem pár oldalon, és talán ki tudnék menni csak a nyárra Angliába. Ez lehetséges? Ha felvesznek egyetemre, azzal van bármi dolgom a nyáron? Beiratkozás, vagy ilyesmi? Vagy nyugodtan eltűnhetek 2 hónapra? :)

2015. jan. 5. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha felvesznek mindenképp hívd fel az egyetemet, ők majd megmondják, mit kell csinálnod.

Én is kint voltam főiskola előtti nyáron, én írtam egy meghatalmazást és más ment el a beiratkozásra, szeptemberben pedig én is aláírtam a papírokat, meg elintéztem amit el kellett.

2015. jan. 5. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :)
2015. jan. 5. 16:59
 3/4 Sidel válasza:
Tanévkezdés előtt van beiratkozás, gólyatábor és felkészítő kurzusok. A tanévkezdés egyetemenként változó, ahogy a beiratkozás időpontja is. Meghatalmazást érdemes íratni.
2015. jan. 6. 10:43
 4/4 anonim válasza:

szia mikor felvettek az egyetemre en is rogton ki akartam menni mar szeptembertol, csak nem talaltam csaladot. most sikerult, mikor elvegeztem a masodik evemet, ugyhogy ffebruar elejen utazok az usaba :D

beiratkozni betudsz meghatalmazott altal is, hogy valaki helyetted elmegy, de nalunk az csak szeptemberben van.

angliaba siman kimehetsz 2-3 honapra is nyarra, ezt minden ugynoksegnel meg tudod csinalni. :)

ajanlom a go aupairt- itt nem kell bebiszitterkepzest csinalni.

ha megis akarsz elotte, akkor inter au pair kft

2015. jan. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!