Európai kerékpárutak? Mik a tapasztalataitok?
Egy kis csapattal múlt nyáron hazakerekeztünk Ingolstadtból (Németo.) a Duna melletti kerékpárúton, nagyon tetszett és rengeteg élménnyel gyarapodtunk. Idén nyáron is tervezünk menni, de más útvonalt szeretnénk bejárni, az se baj, ha hosszabb, mint a fent említett. Az lenne a kérdésem, hogy a környező országokban (elsősorban északra és nyugatra) melyekben vannak összefüggő, járható kerékpárutak? Ausztriában/Németországban tudom, hogy rengeteg van, de azokból sem tudom, hogy melyik szép és járható, nézegettem az Eurovelo útvonalakat, de azt sem tudom, azok milyen utakat jelölnek, nem viszik-e rá az embert forgalmas útvonalakra. Elsősorban tehát Franciaország, Olaszország, Csehország, Lengyelország érdekelne.
Ha esetleg valaki tud konkrét útvonallal is szolgálni (min. 600-700km-es), annak is nagyon örülnék :) A kitétel, hogy brutális emelkedők ne legyenek benne és forgalmas utakon ne kelljen tekerni. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!